Kampanjer
Bli kund

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att kombinera de två säljkanalerna Retail och B2B, med ett gemensamt beställningsflöde via vår webbplattform. Med låga interna kostnader kan vi erbjuda er inköpsorganisation de allra bästa förutsättningar för att kunna leverera riktigt bra produkter med priser, servicenivå, och en logistik i toppklass. Det gäller samtliga varumärken vi håller i lager och representerar på den Skandinaviska marknaden.

Med 15 års erfarenhet

Vi har över 15 års erfarenhet av import genom konventionell handel, e‑handel, agenturer, inköp och logistik med hela världen som arbetsfält. Vi arbetar bara med världsledande varumärken med hög kvalitet. Vår tradingorganisation finns där produkterna tillverkas, oavsett marknad. Trade it North erbjuder en värdeskapande distribution av konsumentprodukter på den Skandinaviska marknaden för såväl hem- och lifestyleprodukter. Vårt fokus är, att erbjuda dig som kund, kvalitetsprodukter via en modern online servicelösning.

Henrik Sundgren
+46 702 370 100
henrik.sundgren@tradeitnorth.se

Carl Fischer
+46 70 372 53 99
carl.fischer@tradeitnorth.se

Vill du bli återförsäljare?

Vi vill sälja produkter. Vill du sälja våra produkter ber vi dig fylla i vårt formulär här nedan, så hör vi av oss via telefon eller e‑post.